呢個星期唔食brunch buffet,黎試下呢間雞翼放題! 放題有3個種類,我地揀左10款口味連飲品,周末價每位$198。先來一人一罐啤酒🥡黑椒檸檬滴幾滴新鮮清香檸汁係面,入口既黑椒味更加突出,椒粒既鈍感加埋連帶脆既翼皮,口感更豐富🥡BBQ蒙古燒烤味製作夠乾身,食落有一種大漠風沙既感覺,味道相對沉實一點,燒烤、孜然味道慢慢散發出來🥡泰式甜辣醬雞翼搭配不同口味既醬香,味道效果又有顯著分別,呢款泰式甜辣醬,外皮濕濕地味道充滿一份熱情夏日既甜中放辣既感覺,非常惹味開胃,好有熱帶風情🥡紐奧良香粉 微辣既香粉好惹味🥡黑芝麻海鮮蜂蜜甜甜地既蜜香加埋黑芝麻,雙重香脆🥡水牛城醬Tabasco 辣度剛好,汁唔太多,上面既青蔥增添香味,配啤酒一流! 🥡死神醬店員特別強調辣的程度,作為嗜辣之徒既老公話要挑戰一下我就放棄了。外觀真係俾佢鋪滿紅卜卜的指天椒同火辣的醬料嚇怕,老公一口咬完即刻話好勁,超乎想像之辣,咀巴脷尖即刻有麻痺火燙既上天下地感覺,激辣既程度連佢都要回氣先食到下一啖,飲返一口甜檸茶解辣,投降!🥡咖啡香味外皮有點焦香味道,撕開香脆既皮層,嫩滑既雞肉渗著甘香既咖啡豆味,跟前幾款香口既醬汁配搭製作,

呢個星期唔食brunch buffet,黎試下呢間雞翼放題

先來一人一罐啤酒

🥡黑椒檸檬

🥡BBQ蒙古燒烤味

🥡泰式甜辣醬

🥡紐奧良香粉 微辣既香粉好惹味
🥡黑芝麻海鮮蜂蜜
甜甜地既蜜香加埋黑芝麻,雙重香脆
🥡水牛城醬

🥡死神醬

🥡咖啡香味
外皮有點焦香味道,撕開香脆既皮層,嫩滑既雞肉渗著甘香既咖啡豆味,跟前幾款香口既醬汁配搭製作,又有一份優雅從容既感覺

🥡巴馬臣芝士蒜蓉味
磨成乾粉般幼細既芝士,可以因應自己口味喜好再堆疊厚厚一層,夾埋外皮既蒜蓉醬,食落有一股香濃軟滑芝士奶香度,滋味指數爆燈!
🥡田園風味
翼皮之上有很多翠綠鮮嫩既葱粒,入口比較清新自然,葱味貫徹整隻雞翼。

2個人食左42隻雞翼🐔
食完都覺得好犀利,點解食得哂,不過真心好味推介🤣