第二次黎,第一次黎個陣係因為見雜誌介紹,影D相出黎好靚,上次食個陣都覺得唔錯,不過鋪頭係樓上鋪,好細又迫,不過百幾蚊算咁上下啦。食物其實叫普通,唔多唔少咁。今次同一位十年無見的朋友黎食飯,一早訂左枱,否則晏D就好多人了。1. 刺身係要寫上你要幾多塊,刺身都唔錯。2. 雞鴨胸沙律 - 就真係個兩塊肉OK,D沙律葉就覺得唔夠大塊同fresh3. 蟹籽沙律 - 夠大碗4. 串燒 - 叫左和牛、雞軟骨、另加焗蠔 - 和牛林林地唔錯, 雞軟骨麻麻地,因為太un啦....焗蠔一般5. 北海道牛乳海鮮鍋 - 依個都幾多料,有娃娃菜同豆腐,有D粉絲咁,清清地幾好6. 炸物 - 整得唔係太好,好似炸蠔咁,太過厚粉。(叫了天婦羅, 炸蠔, 炸蝦, 煎餃子, 炸蕃薯)7. 海鮮炒烏冬 - 炒得都OK,同出面普通鋪頭差不多但去到最好落左刺身/壽司個張單先,因為佢都上菜上得算快,同埋一次過唔好叫得太多,因為張枱係唔會夠位放的。

1. 刺身係要寫上你要幾多塊,刺身都唔錯。
3. 蟹籽沙律 - 夠大碗
7. 海鮮炒烏冬 - 炒得都OK,同出面普通鋪頭差不多