由頭盤到主菜到甜品cocktails都好特別餐廳由意大利總廚主理 對食物飲品有要求特別欣賞佢Cocktail加入茶既元素 出來效果好特別~待應服務也超細心 由介紹菜式到上菜 再了解客人食後感完全感覺到呢間餐廳既要求同埋熱誠講返菜式同頭盤~一次試了三款都各有特色 最特別是那個紅菜頭餃 一咬下去十分驚喜 外表打卡滿分味道也是很出色,自家製的餃子皮包住羊奶芝士加埋個汁真係好正!主菜方面,我哋叫咗signature嘅龍蝦配西西里汁!上枱份量比我哋想像中多 個汁酸酸甜甜好開胃 亦好好味令到龍蝦一啲都唔乾,好Juicy!侍應仲好細心幫我哋拆肉 真係可以好優雅咁食龍蝦,而嗰啲粒粒粉吸收哂龍蝦嘅精華,亦都好美味!另外就係佢嘅主打得獎pizza ! 我哋揀咗嘅星形Pizza好特別 食得出係手打Pizza煙靭到剛剛好 真係好好味!份量重多到食唔晒! 而Cocktail方面,佢都非常多選擇亦都好特別!每一款都好打卡able~我哋揀咗兩款都好特別~一款係帶有茶香嘅巨峰提子Cocktail,飲落非常清新加埋好多鮮花~飲落去有漫遊花園嘅感覺🥰💕另一款亦好特別是溫的cocktail 又有咖啡又有奶茶 中西合璧又似鴛
由頭盤到主菜到甜品cocktails都好特別
餐廳由意大利總廚主理 對食物飲品有要求
特別欣賞佢Cocktail加入茶既元素 出來效果好特別~
待應服務也超細心 由介紹菜式到上菜 再了解客人食後感
完全感覺到呢間餐廳既要求同埋熱誠

而Cocktail方面,佢都非常多選擇亦都好特別!每一款都好打卡able~我哋揀咗兩款都好特別~一款係帶有茶香嘅巨峰提子Cocktail,飲落非常清新加埋好多鮮花~飲落去有漫遊花園嘅感覺🥰💕另一款亦好特別是溫的cocktail 又有咖啡又有奶茶 中西合璧又似鴛鴦又似Baileys🍸🍹

最後食埋甜品有Tiramisu 同 Panna cotta 兩款都咁好味
非常完滿的一晚 食物氣氛服務都甘好 坐到唔捨得走
絕對係同朋友chill下傾計聚會嘅好地方!一定會再來~!