之前聽朋友話中環有間日式料理:和牛割烹小田, 於是 我就同男朋友一齊去去試吓,嗰度嘅環境同食物 都非常之啱feel👌🏽 我哋都好喜歡。💥Dinner Omakase $980💥   我地揀咗Dinner Omakase套餐,有好多款式嘅菜式, 整體嘅和牛都係好高質,而且可以食到平時唔會喺出面食得到嘅款式,好有新鮮感👍🏽。💥小田和牛炭燒昆布生牛肉片💥首先見到薄薄嘅和牛生肉片,肉色鮮紅,擺盤上還帶有一絲昆布的香味,咬落去味道好醇厚,好正👍🏽。💥自家製番茄肉醬小田和牛漢堡💥咁大個女都係第一次食真正和牛漢堡,番茄肉醬唔太咸,搭配嘅和牛肉好嫩滑,好滿足😋。 💥和牛壽司💥和牛壽司真係好特別,壽司嘅和牛真係好夾,本身和牛已經係有入口即溶嘅感覺加埋壽司飯,味道十足。💥炭燒小田和牛牛排配時令蔬菜💥和牛牛排燒得恰到好處,肉汁逼出嚟,好香👍🏽配上時令蔬菜,更加均衡咗個口感,真係好出色。就算食完之後,我哋都覺得好滿足,和牛割烹小田嘅食物同環境都真係冇得頂!如果你都鍾意日本料理,咁就一定要試一試。

💥Dinner Omakase $980💥

💥小田和牛炭燒昆布生牛肉片💥