2023-10-25
2小時生蠔串燒放題 HK$598所以話高質嘅餐廳永遠做得住😆肚腩上次幫襯係一年前,間鋪細細間,轉眼間佢地就搬左去大鋪啦🥳😎👍🏼蠔就依然係北木島直送,上年嘅口感比較爽口、淡味啲,今年感覺就濃啲creamy 啲🦪🍼燒蠔就比之前大隻肥美左🤩除左蠔,比起一年前,又有咩重點推介❓🔸喜多嬉八品推介今年新加左凍蟹羹🦀和牛沙律🐮和牛幾有驚喜💖拖羅蓉份量同新鮮程度都有所提升🐟加埋象拔蚌刺身、自家製免治雞串、燉飯、(兩燒)鱔,就咁食八品都已經好滿足💖🔸焗帆立貝非常推介‼️上次食啲帆立貝有啲霉同細粒,但係今次大粒到要開邊😍肉質彈牙,超新鮮😆仲有唔同口味,辣蒜好惹味🌶️🔥🔸任食時令串燒串燒都好多選擇,有雞腿、七里香、雞心、蕃薯仔等,主要係鹽燒加啲黑椒,都幾香🍢肚腩最中意羊肉串🐑揀有串燒嘅套餐,就唔洗成肚都係生冷野啦🔥🔸甜品係櫻桃餅盒子白桃雪芭加厥餅🌸夠曬日系🍑雪芭好refreshing ❄️好味😋🔸除左以上介紹,都仲有松葉蟹烏冬、炸牡丹蝦🦐飲品都有幾多選擇👍🏼🥂加$58蚊有生啤任飲呀🍻抵😎
除左蠔,比起一年前,又有咩重點推介❓
🔸喜多嬉八品推介
🔸焗帆立貝
🔸任食時令串燒
🔸甜品
🔸除左以上介紹,都仲有松葉蟹烏冬、炸牡丹蝦🦐