2022-11-23 297 瀏覽
Wingman地址: 中環閣麟街37-43號祥興商業大廈6樓旺角彌敦道594-596號旺角新城17樓#yauyau_旺角 ##yauyau_中環如果大家唔近中環既話,其實係可以去旺角分店架~我個日lunch time就試左中環既分店,人流唔算話太多,入到去店員係用英文同我講野既🤣🍔🍔Burger Set - Thunderbird Crunch $98其實呢間餐廳應該係出名食雞翼,但個日我冇試到,反而試左佢地既burger。個burger係唔辣既脆香雞腿包,其實都幾大份,非常飽肚。個炸雞其實都幾油膩下,但個包烘得非常之脆,再配合埋青瓜同埋好多既千島醬,食落都算可以減輕到少少炸雞既油膩。如果中意食辣既朋友,咁就要嗌Nashville Hot Crunch🌶️啦~🍟🍟Regular Fries/ Sweet Potato Fries 跟任何餐都包埋薯條,大家可以自由選擇食邊款。我個日兩款都有試,regular fries 既薯條比較幼身啲,我個人中意食啲有口感既野,所以regular唔係好岩我😂,但佢都算正常發揮既~相反我中意sweet potato fries多啲,佢脆得嚟有帶點甜味,幾好
Wingman
地址: 中環閣麟街37-43號祥興商業大廈6樓
旺角彌敦道594-596號旺角新城17樓

#yauyau_旺角 ##yauyau_中環

跟任何餐都包埋薯條,大家可以自由選擇食邊款。我個日兩款都有試,regular fries 既薯條比較幼身啲,我個人中意食啲有口感既野,所以regular唔係好岩我😂,但佢都算正常發揮既~相反我中意sweet potato fries多啲,佢脆得嚟有帶點甜味,幾好食!

我推薦大家去到一定要叫雞翼呀,有唔同口味比大家揀😋,真係包羅萬有架。提提大家,每個餐都會包飲品🥤,但只係汽水唔洗加錢架咋,其他飲品都要加架,大家要留意一下啦。

味道: 3.7/5
服務: 3.5/5
環境: 3.5/5
番兜: 3.5/5

#中環美食 #旺角美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #中環西餐 #雞翼專門店 #西餐 #wingman #雞翼