2022-03-12
<Hong Kong🇭🇰•Central>“咬我唷!Sriracha Gold Wings”賜我一對翼唷👀比我飛出疫境唷😗依家疫情咁嚴重,堂食少了,胃口依然🤣買外賣返屋企抑或野餐食都方便又安心唷🥰▪️ Sriracha Gold Wings 10pcs HKD 12810隻大雞翼炸得金黃香脆!店員好細心仲問我哋要唔要將醬汁分開😗好彩我最後分開放,因為醬汁浸得太耐雞翼就冇咁脆嫁🤣同埋我揀嘅係Sriracha 辣辣地,非常之開胃!食到要啜埋手指公🤣▪️Quesadilla Meal w/ AUS FED Tenderloin HKD188 (+HKD 20 Tenderloin)呢個必叫!!!😝 兩片熱辣辣嘅墨西哥薄餅皮夾住巨多芝士同牛脊肉,烤得外皮香脆,裏面嘅芝士熱溶溶,黐住好多牛肉塊🤤真係食唔停口!原來一份有八件!而且份量相當大件🤣若然食到有啲膩,不妨沾上旁邊嘅牛油果醬、番茄沙律醬!味道會更加清新!蕃茄同牛油果差唔多比我食晒😂Sour cream我就留返比朋友仔食😂佢鍾意酸味味🙊▪️Mr. Beefy -Medium HKD 138Yooo!!! 喺澳洲安格斯牛😍足足200g
“咬我唷!Sriracha Gold Wings”
▪️Mr. Beefy -Medium HKD 138
Yooo!!! 喺澳洲安格斯牛😍足足200g!!! 牛肉漢堡扒夠厚身,牛肉香又多汁🤤Medium真係Medium!!!唔會太熟!正🤤,配埋蕃茄青瓜同漢堡醬汁!好味唷🤤
▪️Doubke Down -Medium HKD 228
So crazy???😍 喺雙層澳洲安格斯牛😍一共400g!!! 除咗有蕃茄青瓜之外仲有埋雙層芝士!可以話佢係巨量級雙層芝士漢堡🤣仲有埋秘製嘅醬汁!好特別😋
初時覺得兩個人食好似有啲多🤣睇住Netflix, and Chill 🍻原來又食得晒喎🤣🤣🤣下次我想留返喺度堂食🥺
Cali-Mex Bar & Grill
📍中環荷李活道26號地舖