2019-01-13 2454 瀏覽
中環食漢堡嘅地方都唔少,但想食得特別啲嘅又真係要揾一揾!🍔作為係中環嘅打工仔,繼續幫大家係依區覓食😋 今次就見到一個巨型漢堡,點都要挑戰下嘅!-Gang Bang Boat Party ($168) 大家冇睇錯,上面又係一個包,下面又係一個包,夾住大量肉醬同芝士🧀 中間嘅配料簡直係海量級!兩塊安格斯漢堡扒是常識吧🤩 雖然烤到全熟,但都保留到肉汁,肉味香濃。入面嘅煙肉烤到幾香油脂味,食落都脆口。加埋其他配料例如兩隻煎蛋🍳,洋蔥,蕃茄,生菜,車打芝士同蒜味蛋黃醬😍 滿口都係滿足!男仔食完都覺得好飽,建議女仔可以share食👭Chocolate peanut butter milkshake 🥜 ($52) 唔似其他milkshake 咁厚身,但味道都好濃郁!有朱古力醬掛杯,加上花生醬同朱古力,超吸引!Apple berries smoothie ($52) 莓味比蘋果味重,酸酸甜甜,可以一解油膩感!🥰-整體食物質素不錯!大家經過嘅時候可以挑戰一下自己個胃🤣😏

整體食物質素不錯!大家經過嘅時候可以挑戰一下自己個胃🤣😏
2019-01-07