2017-07-16 117 瀏覽
難得的早放,梗係要食個tea 輕鬆下。同朋友行左一陣,決定食早式tea.上到去,餐廳好特別,有室外室內,仲有電視睇,好似話仲有波睇,簡直係中意睇波ge 人福音!我地睇左一陣menu,決定食好點。翡翠炒斑球-西芹做底,炒得好香 唔會太油,主角係斑球,每塊都好大塊而家好厚身,足足有成10件咁多,剩食魚都滿足。魚肉新鮮有咬口而且味道惹味但唔會太濃。香草安格斯牛粒-呢款每天都唔同,由於當天是星期四所以預設左牛柳粒。份量又係唔小,粒粒都咁大,勁juicy,唔會過硬,配菜有青椒紅椒,食起上尼更香口更好味。油飯-通常食白飯多,但見呢間有油飯,就試下,果然係香好多,配埋d 餸,真係想食多碗。泰國椰青-好清甜夠哂凍,飲落去好舒服,balance 番惹味ge 餸菜。呢間係out of expectation 咁好食,已經拿拿聲同屋企人book 定下星期encore.
我地睇左一陣menu,決定食好點。