2019-03-31
銅鑼灣新開左間中式火鍋,中意食火鍋嘅我梗係即刻去食啦🤣其實佢加多一百蚊就可以食到多8款嘅收費火鍋配料,而啲配料散叫嘅話都唔止100咁少啦,所以288都好抵,我地就揀左288/person出面有醬汁可自行調配我地揀左駌鴦湯,揀288嘅話就可以免費加你可以睇到佢個湯底係真係真材實料整出黎嘅,個龍蝦幾咁大隻呢個就係個8款 收費配料另外其他任食配料,可用微信掃一掃QR code就可以下單,方便又有效率菜同埋飲品可自行任拎職員就介紹牛肩胛會比較好食,因為會多肉啲。而肥牛就真係好肥,啱啲中意食肥嘅朋友仔叫。我個人就中意牛肩胛喇啲牛唔點醬食先係最原汁原味最好食,因為佢個湯底好濃,吸哂佢啲精華湯底仲有好多花膠,好適合女士們食,潤膚養顏,滋養五臟,而且蛋白質含量高,含大量膠原蛋白、骨膠原,真係好補好抵食啲職員嘅服務態度都好好,喺度打邊爐真係好舒服,係高級嘅享受
出面有醬汁可自行調配
我地揀左駌鴦湯,揀288嘅話就可以免費加
你可以睇到佢個湯底係真係真材實料整出黎嘅,個龍蝦幾咁大隻
呢個就係個8款 收費配料
菜同埋飲品可自行任拎
啲職員嘅服務態度都好好,喺度打邊爐真係好舒服,係高級嘅享受