黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
2025-02-01 2033 瀏覽
中伏了。之前係某個媽媽KOL介紹吓嘅居酒屋盆菜。年初三滿壞期待。點知嚟到已經冇比個和牛。點知開始煲盆野無耐已經聞到燶味。成班人都奇怪個底已經有個格。跟住攞晒啲餸出嚟之後。發現個底咁樣。。。嗰時已經7點。同餐廳溝通,完全冇交代。完全想不負責任。淨係不停話俾返個牛肉錢。話啲餸喺廚房拔出嚟。唔關佢哋事。但係真心個底點會咁樣燶法?我哋一路煮煲嘢都未滾。點會已經燶咗。仲要係個底同個格都有。。。應該係廚房冇留意黐住咗啲嘢。。真係極度失望。年初三成班朋友又有小朋友。最後成班人要自己買雞湯去煲返啲有燶味嘅餸。又唔敢俾小朋友食。餐廳又唔交代。。。希望大家唔好中伏
希望大家唔好中伏
外賣送餐