2019-03-09 584 瀏覽
食哩間餐廳,係朋友生日飯一心想試珍珠pizza,雖然已經唔出了,一場來到,都係食翻佢,其實都伏伏地。蒜香海鮮pizza哩個係厚批,出品正正常常。四重乳酪好伏😓 落單時店員有強調係four cheese,其實睇上去還好,點知一咬X(只可以話好睇人口味,我就真係完全食唔到,咬左一啖就要俾左隔離果個食了。五個人一齊去,有兩個人鐘意,三個食唔到。對佢既反應好兩極😵 慎點紅酒松露牛肋烤飯哩個飯都正常水平,無甚驚喜,亦無唔好只係奇怪無咩松露味。芝士爆布意粉熱煱上台,要自己撈均d芝士,算係幾好玩,芝士味都濃,最好襯熱食。芝士薯條好味,我覺得最好食既野,又粗身又乾身。香脆粟米球哩個小食係幾得意,入面係粟米濃湯既餡,出面炸到有d脆脆 👍🏻白酒奶油燴青口配烤餅哩個我覺得ok,其中一位朋友就十分鐘意,覺得最好食整體來講,哩間野既主食都有少少伏既感覺,甚至有覺得有“拿西”既感覺,但小食就幾好味。真係要改善下

蒜香海鮮pizza
哩個係厚批,出品正正常常。

四重乳酪

紅酒松露牛肋烤飯
哩個飯都正常水平,無甚驚喜,亦無唔好只係奇怪無咩松露味。

芝士爆布意粉

芝士薯條
好味,我覺得最好食既野,又粗身又乾身。

香脆粟米球

白酒奶油燴青口配烤餅
哩個我覺得ok,其中一位朋友就十分鐘意,覺得最好食

2019-02-24