近日朋友,滿心歡喜,响yahoo團購,買咗coupon$88. 去呢度食lunch buffet.朋友咁有心。二仔底,點都奉陪。去到個塲,就知出晒事,好污漕,成間舖黑麻麻,烏漕都得人驚。仲有服務員,全部訓唔醒,愛理不理,hea住做。明明成個塲好多位,係都要質你坐角落(本人對角落坐好有介心,仲有陣嗡味),經一翻舌戰,羸咗,坐返出面開陽,空氣清新些位置。好啦,坐低點野,又話加$ 可以任吃生蠔,蟹腳,盛惠$68 每位。D生蠔上枱,大劑冇味,得個樣冇味,算吧,蟹腳,完全未解凍,成口雪。吃了幾樣,最後吃了一個炸紫薯,原來呢個係成餐最好味的一款(起碼炸過,有細菌都炸死先,放心食).到最後埋單,3個人仲要補485.-。原來團購coupon 後面,仲有細則,每位要多付58蚊服務費。唉walk in 都是$148 一位,擺明同yahoo 串通,明楝陰消費者。由於是朋友安排,我都不便爆發情緒,免得朋友難受。所以,我點都要寫一寫,呢一間不是夢工房,應該改一改名為"惡夢工房".,執到錢都唔好去。
,擺明同yahoo 串通,明楝陰消費者。
,執到錢都唔好去。