應該講過好多次燒烤堂係我心目中最好食既串燒店❤️😝無論食幾多次都唔會令我失望🤤呢次嚟試佢哋尖沙咀嘅分店,環境好大,坐得好舒服🤩呢晚放工就同朋友去食爆佢!💗🌟鹽燒A4宮崎和牛 $58和牛肉質好軟嫩,入口油脂爆發,牛肉味都好香,一定要趁熱食!🌟鹽燒和牛牛小排 $48呢款牛小排油脂無上一款甘豐富,但反而肉味比較濃郁,鹽燒令牛肉味更出🤤🌟鹽燒牛舌芯 $28牛舌芯細細舊,食落較爲爽口,牛油味都好香😋🌟厚牛鹽燒舌腩 $48 個人更喜歡呢個燒舌腩😍🤤咬落油脂爆發,而且入面有少少粉嫩,淋身得來都好爽好彈牙🥰🌟香蒜鹹蛋黃燒墨魚滑 $38墨魚滑上面係滿滿既香蒜鹹蛋黃醬,分量好大方,食落鹹蛋黃味好濃,而且有沙沙既口感😍😈超正!​🌟鹽燒白鱔 $48白鱔比較細舊,不過外皮燒得好香脆,入口肉質鮮甜爽口,油脂爆發,好juicy!🤤🌟焦糖青蘋果鵝肝多士 $108呢個多士係餐廳招牌,都係我每次來必叫之選🤤💗多士烤得好香脆,焦糖青蘋果好清甜,鵝肝大大件好肥美,切開油脂滿滿,好粉嫩💗咬落鴨肝入口即溶,配合甜甜既焦糖青蘋果解膩之餘味道更豐富,令人齒頰留香🤤🌟焦糖鰻魚芝士玉子燒 $28玉子燒金黃色,入口蛋味香濃,而且中間夾住鰻魚

🌟鹽燒A4宮崎和牛 $58
和牛肉質好軟嫩,入口油脂爆發,牛肉味都好香,一定要趁熱食!

🌟鹽燒和牛牛小排 $48

🌟鹽燒牛舌芯 $28
牛舌芯細細舊,食落較爲爽口,牛油味都好香😋

🌟厚牛鹽燒舌腩 $48

🌟香蒜鹹蛋黃燒墨魚滑 $38

​🌟鹽燒白鱔 $48

🌟焦糖青蘋果鵝肝多士 $108

🌟焦糖鰻魚芝士玉子燒 $28
玉子燒金黃色,入口蛋味香濃,而且中間夾住鰻魚,鰻魚肉質肥美,不過略嫌有點細件,存在感較低~另外頂層有層薄薄既焦糖,食落更香甜😋

🌟明太子燒厚揚豆腐 $28
上網見到好多人話呢款係超級推介!我都即刻叫左一份🤤厚揚豆腐真係好厚身,上面仲有滿滿既明太子醬😍一咬落去係爆汁😆超juicy!💦明太子醬充滿鮮味,辣辣地好惹味🤤

🌟明太子雞腿肉 $28
雞腿肉燒到香脆之後上面淋上滿滿嘅明太子醬😍明太子醬又唔會過鹹,啱啱好,雞腿肉好嫩滑,成個配搭好惹味🥰

🌟福岡味增松板豬 $28
超好食嘅豬肉!豬肉味好重,而且經過炭燒之後油脂味超香😍

🌟蜜糖燒雞中翼(兩隻) $18
雞中翼燒到微焦,蜜糖味甜甜地,味道正常😌

🌟香辣雞中翼(兩隻) $18
呢一隻就係比較川味~上面有好多孜然粉,食落都幾辣🤓

🌟燒萵筍配蟹膏 $26
第一次食燒萵筍!萵筍好嫩,咬落去仲好多汁😋上面有大量蟹膏,鮮味十足❤️🥰

🌟牛油蒜蓉焗金菇 $32
串燒必食嘅焗金菇🤓金菇上面有大量蒜蓉,牛油溶咗之後超入味🥰每一啖金菇都係牛油香味😈

🌟孜然燒蒜蓉茄子🍆 $36
茄子大大份,咬落去軟淋淋嘅感覺🫶🏻蒜蓉味都好香,食唔停之選☺️

🌟香草蒜蓉包 $18
餐廳係用芝士包!超有誠意!芝士包上面有大量嘅香草蒜蓉牛油,燒到勁香脆😍每一啖都好滿足😌

🌟糖不甩燒湯圓 $28
佢係燒芝麻湯圓😋上面再配上花生同砂糖粒😚煙煙韌韌咁好好食🥰

🌟日本芝士年糕 $38
呢個都係必叫!!🥹❤️芝士年糕烤到外面焦焦地,入面軟綿綿,再點埋甜甜既煉奶,入口已經係幸福既感覺🥹再加上入面仲有滿滿既芝士!鹹甜鹹甜好好味🥹💗

已經唔知講咩好,總之燒烤堂係我世一既串燒店,樣樣都高質好食🤤💗無可取代😝