2025-05-26 4797 瀏覽
約咗幾個姐妹 Happy Friday,想揀啲冇時間限制嘅地方食飯,方便傾計,其中有個朋友試過呢間話唔錯,咁大家就決定唔 say no la 🤭🤭半自助晚餐,即係 main course 另計,大家都覺得冇問題,畢竟宜家唔食得多,普通 dinner buffet 反而仲浪費,食呢啲啱晒大家,而且食足三個鐘,正 👍🏻唔知係咪星期五,所以都 full。 main course 有差唔多 8 款揀,都唔錯呀,而且加嘅價錢都唔算貴,可以接受。我哋 4 個女人仔,揀咗 2 款 share 嚟食,足夠。我哋揀咗澳洲牛同龍𧄌,唔錯,好食 😋😋Buffet 都好多嘢食,海鮮有蟹腳、蝦及青口;點心有牛肉燒賣、馬拉糕及菜苗餃;中西各一款湯;甜品、雪糕、沙律、咖啡、茶。 牛肉燒賣唔錯👍🏻,另外一個係紅菜頭三文魚,呢個有驚喜 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食到 9:30pm,侍應都好有禮貌咁同我哋講,佢哋要收嘢啦,所以要離開。 不過,都算係滿足的一餐 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻題外話: 如果人多,可以揀 window seat 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2025-05-23