2022-07-13
喺 Openrice 揾食都一段日子,睇人地啲食評就睇得多,今日得閒將手機舊相片清理一下,原來發現自己既食物相片原來都吾少,見到都有人分享過追加食評,所以就獻上我既第一次,當係揾食回憶都好 仲記得果日 13/4 上午 👫 喺 Megabox 閒逛完想揾食之際,行過見到呢間日式西餐廳 ☕ 見到環境乾淨整潔,坐位闊落(因為疫情關係呢點好重要),過哂午飯時間,又不用等位,而且已經係🕒下午3點幾服務員話除左 Pancake 仲有 Lunch set,所以就即刻坐低醫肚先。午餐選擇有4款,我地揀左A 餐既和風醬漬西冷牛扒跟薯菜 同埋 D 餐既素菜比蕯。香滑忌廉湯和風醬漬西冷牛扒8oz牛扒同薯菜份量都不少6成熟正素菜比蕯Pizza 有好多火箭菜同 baby corn🌹Rose Latte ☕玫瑰味剛剛好,拉花好可愛後記:原來呢間喺名古屋好出名既Pancake 餐廳,下次一定會試下
香滑忌廉湯
和風醬漬西冷牛扒8oz
牛扒同薯菜份量都不少
6成熟正
素菜比蕯
Pizza 有好多火箭菜同 baby corn
🌹Rose Latte ☕
玫瑰味剛剛好,拉花好可愛