餐廳: 空港居酒屋
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-01-06 32 瀏覽
機場範圍內嘅高檔酒店居酒屋,lunch set都$2-300一個,一開始都有少少期望。點左個三文魚子魚生飯定食,定食配有沙律菜同明太子沙律、茶碗蒸、味增湯、主菜魚生飯、雪糕仲有水果,份量十足。茶碗蒸好好食,蛋好滑,調味剛好。魚生飯魚生都好新鮮,一啲都唔腥,食得出比左好多腩位附近嘅魚肉我,非常肥美。其餘嗰啲中規中矩,無咩特別,同行朋友點左熟食定食,據佢地黎講味道都唔錯。可惜我覺得性價比太低,一個定食計埋加一要$300,其實只係$200質素,富豪機場酒店樓上飲茶仲平過呢間,質素亦高啲,所以未必會再幫襯。
同行朋友點左熟食定食,據佢地黎講味道都唔錯。
三文魚子魚生飯
三文魚子魚生飯