2021-12-01
當出地鐵站口,招牌已相當搶眼,離遠都見到~ 同友人膽粗粗去𥄫𥄫menu~~ 一開始有少少睇唔明,經店員解釋內容後,即時心心眼😍😍最平$348就可以120分鐘任點任食,款式57款(最貴既餐有97款呀。)餐廳格局好靚,座位坐得舒服~ 入坐前會比menu 你睇,再根據個人喜好order 套餐。平日抵食價$348 / 星期六日$398 (想再豪啲,✨仲有$598/$798/$1048 Courses 餐廳氣氛好正,由步入餐廳一刻,就聽到「こんばんは!」(Good evening), 明明工作一整日拖住疲乏的身軀即時變得「元氣です」今日order Course A 試一試水溫先😎 一開始,就會出個Course A 拼盤,人頭份量。出品好靚,擺設好有心思~ 拼盤食完,就可以用手機掃一掃QR code 自助落單,再order 想要既食物。另外仲有熱食,壽司卷,仲有韓國泡菜~ 無論牛肉、豬,同雞都好出色,用料靚,只係加鹽已經夠。海鮮類,我簡左蝦,蝦肉好爽,唔梅~ 燒帶子就失左手(評論唔到😖)溫泉蛋紫菜飯值得推薦✨野飲除左汽水外、仲有數款養生水果茶🥰最後當然唔會放過甜品啦~我就整左個雪糕🍦加左棉花糖同
溫泉蛋紫菜飯值得推薦✨
野飲除左汽水外、仲有數款養生水果茶🥰
最後當然唔會放過甜品啦~我就整左個雪糕🍦加左棉花糖同果仁~跟住又拎左個黑森林朱古力。友人仲勁,一口氣食左三款雪糕同甜品😂😂