(非會員)
2007-04-17 10 瀏覽
前幾日係我生日, 男朋友早兩個月已經為我訂左table seat, 佢話明個view 要最好既. 佢仲好擔心個receptionist 會唔記得佢既booking, book 左之後隔一段時間都會打去confirm. 好啦, 到左生日o個日, 我地早到15分鐘, 門口個類似賓賓既receptionist o個時check 檯, 佢係問308號檯ready未, 之後佢話未ready, 叫我地遲15 mins 先返去. 好啦, 我地去行左一陣, 準時返去. 到左之後, 個賓賓receptionist 今次問302號檯ready未. 之後佢就帶我地上2樓, 以為個view 好正, 點知佢show o個張檯個view 係完全俾隔離座building 阻住哂, 男朋友即刻同個receptionist 講, 點知佢又推三推四, 話我地原先張檯有一group 外國人坐左....我地真係唔明其實一間開得o係山頂既餐廳service 點解會差成咁, 鬼唔望佢快d執, 費是o徒左個location. 佢隔離o個座屋仔餐廳同佢食既野差唔多, 但係service 好佢幾皮.