垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾!!!!!!!連茶餐廳既餐蛋飯都好食過佢!!!經團購買左coupon黎食自助餐, book左3:30但3:30未夠已經到左餐廳, 經理以未ready為由唔俾入去, 3:30一到我就再上去.....當時有3-4pair客人左右, 餐廳地方唔大, 野食唔多得兩張枱, 其中一盤食物仲要得返d生菜, 生蠔亦唔見跡影, 經理聽到我話得生菜即刻話俾d客拎哂, 我諗果盤應該係巴馬火腿(剛剛開始buffet仲要得幾枱客都可以咁快清哂)等左10分鐘左右終於有生蠔喇, 生蠔每人每次獲分派2隻, 出左2盤就無再出喇, 味道可以用一個字形容 " 腥"巴馬火腿我連一片都無見過煙三文魚酥盒得小小一塊煙三文魚主菜我地揀左兩個意粉, 一個係香辣茄醬燴海鮮配扁意大利粉, 一個係卡邦尼長通粉香辣茄醬燴海鮮配扁意大利粉上面隻青口竟然係凍既卡邦尼長通粉賣相唔錯, 可惜無味......甜品得西瓜, tiramisu(賣相好差), 麵包布丁同雪糕泡芙(最好食係哩個)服務質素差, 服務生一d笑容都無總括黎講哩間野幾呃錢!!!!所謂既自助餐食物種類少仲要數量有限, $178哩個價錢lunch黎講已經唔係平, 食物

巴馬火腿我連一片都無見過

煙三文魚酥盒得小小一塊煙三文魚
香辣茄醬燴海鮮配扁意大利粉上面隻青口竟然係凍既
卡邦尼長通粉賣相唔錯, 可惜無味......
服務質素差, 服務生一d笑容都無
差!!一眼望哂既自助餐
差!!!青口焗得過乾, 完全入唔到口
總括黎講哩間野幾呃錢!!!!所謂既自助餐食物種類少仲要數量有限, $178哩個價錢lunch黎講已經唔係平, 食物質素仲要咁差, 實在係太過份喇, 永無下次!!!!
2011-08-06