2021-10-11
今次真係嬲到震每人兩百幾,四個人食左千一蚊竟然食埋d cheap野、垃圾野!食番普通放題、散叫燒烤店好過!一開始睇見食評,諗住小店,會有heart,會好過普通連鎖店,點知我錯哂,以為寧願幫襯大店有水準好過!起碼投訴有門,食材唔會臨時沒!琴日我地揀左個中間價格套餐,238/位另加一,諗住食佢推介燒鰻魚!我哋入咗四張單,沒一張齊,仲要等勁耐!我地食8:00-10:008:00俾單,8:40先有嘢食!仲要唔齊!主打嘅燒鰻魚冇,要九點先見到一串鰻魚,仲要同我地講鰻魚沒哂貨!咩料呀?我地食個貴餐,只係食一串鰻魚!有沒搞錯!我地即刻嘈佢,話佢做日式放題咁快沒貨,你咁做我地俾平價套餐都得啦!佢先肯死死地話拿半條鰻魚出黎話即時解凍!全晚叫左十串雞腎,一串都沒黎過!追佢單,佢竟然話沒貨!omg!最普通雞腎串燒都沒貨,咁佢做咩燒烤店!可能街邊燒烤店都有貨!仲有last order,想叫燒菠蘿(佢係罐頭菠蘿),竟然又話冇貨!我真係估唔到咁大間舖頭,連一罐菠蘿都冇!咁佢唔使整雜果賓治,菠蘿雜飲!食物方面:差一個字形容,我都唔知自己食左咩!牛肉好似冇醃過咁,唔鹹唔淡,完全冇味,得浸雪藏味!所有野都沒味咁,我建議
每人兩百幾,四個人食左千一蚊
食物方面:差一個字形容,我都唔知自己食
左咩!
牛肉好似冇醃過咁,唔鹹唔淡,完全冇味,得浸雪藏味!所有野都沒味咁,我建議佢不如擺一支七味粉喺枱面!
最好食嘅竟然係燒雞腿棒,因為係來貨嘅時候一早醃咗!
不過都係唔夠熱凍冰冰!
豬耳勁難食,完全咬唔到!
同埋唔好講日式燒放題!完全唔係日式,另一會事!
最搞笑係,信用卡機壞左,要用現金俾,好野!有一個藉口可以慳返啲信用卡手續費!
日式串燒放題