2022-04-29 850 瀏覽
晚餐set完全唔抵食,倒貼都要考慮下。首先杯茶完全唔知咩用左咩茶葉,超級難飲。其次,個廁所冇開抽氣扇,又焗又臭,夏天去真係人生一大享受。到食物既部分,100蚊三個餸加前菜系灣仔黎講唔算貴,但係前菜跟嗰個醃蘿蔔鹹到嘔,加錢($20)嗰明太子玉子燒腥到嘔。嗰三個主菜包括紅茶豚(屋企媽媽的味道,完全唔需要係到叫)、雞軟骨團子(+$20,完全唔熱,靠嗰醬油調味)、同埋築前煮(甜到嘔),完全顛覆我對日本菜既印象,可以話係我有史以黎食過最難食既日本菜,亦都係我第一次留食評。其次料理配搭九唔搭八,每道菜似係放左好耐凍曬,柚子汁牛筋實更有腥味,好彩冇叫其他單點品。最後埋單250蚊,唔算貴但係半價我都唔會再食,可能我唔識品嘗,但每道菜式完全唔夾,裝修就似模似樣,但食物就唔得啦,仲有人訂位?不可一不可再!
晚餐set完全唔抵食,倒貼都要考慮下。

首先杯茶完全唔知咩用左咩茶葉,超級難飲。

其次,個廁所冇開抽氣扇,又焗又臭,夏天去真係人生一大享受。