2009-04-17
"聽聞"全年爆滿,,"聽聞"要3個月前BOOK位,,"聽聞"好高水準,,,但我可以話未食過1餐想退錢既飯囉,,真係離哂大譜$188 +10% = $206.8/位環境服務都費事講啦,,食物真係差到無人有,,,沙津:反而最多款式,,但好多都係現成,,SMOKED SALMON超平價貨,,超市買果D仲好食,,,湯得2種,,中OR西,,個湯我覺得係唯一叫做正常既野,,,海鮮$188無蠔可以接受,,但佢D質數都5洗咁差,,,粉紅色既TUNA,,有根近腩既SALMON,,細過手指公既青口,,,5熟同韌過像根既八爪魚,,有多沙同有碎殼既螺,,真係火都梨,,,HOT DISH數埋都5夠10隻手指,,上海粗炒都竟然有,,,咁就叫東南亞美食?ROAST BEEF + LAMB一般,,真係好一般,,GRAVY個爐熄左都無人理,,,即煮意粉個PAN都5熱,,個COOK都無心機煮,,推下推下玩煮飯仔咁,,,唯一係佢個TOMATO PASTE睇落真係叫靚D,,,湯粉最有水準係依個,,選擇雖然5多,,但至少叫食得落肚,,,甜品我女朋友形容為小朋友玩泥沙,,5係獨立一件件,,個個係咁叉落去,,,全部變到一PATPA
但我可以話未食過1餐想退錢既飯囉,,真係離哂大譜
$188 +10% = $206.8/位
環境服務都費事講啦,,食物真係差到無人有,,,
沙津:
湯
得2種,,中OR西,,個湯我覺得係唯一叫做正常既野,,,
海鮮
$188無蠔可以接受,,但佢D質數都5洗咁差,,,
HOT DISH
ROAST BEEF + LAMB
一般,,真係好一般,,GRAVY個爐熄左都無人理,,,
即煮意粉
唯一係佢個TOMATO PASTE睇落真係叫靚D,,,
湯粉
最有水準係依個,,選擇雖然5多,,但至少叫食得落肚,,,
甜品
全部變到一PATPAT咁,,叫人點食,,WAFFLE叫做好D,,,雪糕櫃成日開住5夠凍,,,
仲之你話$99俾你食,,食5食? 我都一定會答你: "收$10蚊都5會食"
講埋D COOK,,1個2個全部都未過30歲,,但已經無精打采,,,
班WAITER就最辛苦,,成個埸坐到100-150個人,,但就係得4,5個,,,
紅茶包無人都無人得閒FILL,,
D碟又鬼死咁重,,大部份D野都食到一半就收,,[可能因為太難食]
人又多好嘈,,全部都好似未食過自助餐,,
有個師奶1野夾成磅SMOKE SALMON,,,
咁難食佢都5知點吞好,,我見到都為佢難過,,,