平時好容易就去到既地方,宜家都變得有困難,所以好珍惜每次可以出街叫到外賣🥡既時候!今日咁岩要出一出去尖沙咀,所以就決定早一日用whatsapp落定order,試一試哩間石磨腸粉💛小店———————————————-@bat_mong 不忘在艱難既時間開業為既就係要大家不忘...😔😔😔今次叫左兩個超值套餐,另加小食牛筋/牛肉丸各一串🍡超值套餐包括有:腸粉(任選兩配料)+六隻水餃/煎餃(+$3)—香葱肥牛🐮+香菇🍄外表睇黎平平無奇,食落出奇地夾!配料放得好平均,每食一啖都會食到晒兩款配料👍—鮮豬肉🐽碎+雞蛋🥚相比🆚之下,哩個配搭就望落已經好豐富咁!雞蛋🥚食落有蛋香,豬肉碎好足料,因為大粒到好似肉粒咁😂兩款食落都好飽肚,食埋煎餃🥟/水餃普通食量既男士們都唔會唔夠飽😏————————————————韮菜豬肉煎餃🥟/雲耳椰菜豬肉水餃雖然我地放左好耐先食,但就咁睇相都知道兩種餃子🥟都非常大隻同足料,雲耳爽口有咬口,而煎餃亦都係煎到隻隻金黃色👍👍————————————————‼️温馨提示‼️大家用whatsapp落單既時候,如果之後一路都收唔到小店回覆既話,記住!記住!記住!要打電話📲俾💛小店呀!唔係

———————————————-
@bat_mong 不忘

在艱難既時間開業
為既就係要大家不忘...😔😔😔

今次叫左兩個超值套餐,另加小食
牛筋/牛肉丸各一串🍡

—香葱肥牛🐮+香菇🍄

—鮮豬肉🐽碎+雞蛋🥚

————————————————
韮菜豬肉煎餃🥟/雲耳椰菜豬肉水餃

————————————————
‼️温馨提示‼️大家用whatsapp落單既時候,如果之後一路都收唔到小店回覆既話,記住!記住!記住!要打電話📲俾💛小店呀!唔係到時無得食就幫唔到你啦😂😛