Janwyh
Janwyh
2025-05-03
2K 瀏覽
關注
滿心期待入去食,諗住係censu團隊,點都冇死,點知真係史上最差體驗。

首先我地檯嗰邊嘅冷氣冇開,叫左佢地過黎開,黎左兩次都冇開到,直至叫第三個員工黎,先開返部冷氣。

成檯6個人,嗌左still water得兩個人有水飲,其餘四個等左10分鐘都冇水飲,直至到我地再嗌多次,先有水。

全部碟都係油淋淋,好似冇洗過咁,除左肉眼睇到油漬,連碟底都摸到油。

餐廳入面嘅音樂嘈到好似去clubbing咁,根本連同隔離個個傾計都有困難,apple watch都不斷響起噪音提示。問個職員可唔可以較細聲d音樂,佢話去睇下,就咁行開左,都冇get back返我地。

食物下一節再講。
生蠔有好多殼碎,6隻入面有三隻都有,唔知佢地係點開嘅,一路食一路吐殼碎。
呢間係韓國餐廳?食緊大排檔避風塘粟米。坦白講味道唔錯,但價錢貴三倍。
好似食緊十二味嘅辣子雞丁,味道不錯,但一樣,唔值得俾咁貴食十二味。
呢個叫censu udon,黎到係茶餐廳肉絲炒麵。可能因為我地係local,對唔住唔識欣賞呢個fusion,因為睇唔到fu左乜野韓國元素落去。
蛋包飯嘅濕度,food court嘅味道
蛋包飯嘅濕度,food court嘅味道
藥水味米酒,超級人工嘅提子味。如果我要食元素表,唔使俾呢個價錢