2010-05-08
天啊,本身對西餐不太感興的我,對於今次既西餐,完全係叫我呢半年都唔敢再食西餐,是次與女友去食西餐時,本身對西餐甚好的她都咋了舌兩個set dinner,damn~餐湯係白甘荀湯,已經麻麻地, 沙律及餐包係最食得過~之後個主菜真係想死, 夠薑一上檯的煙三文魚意粉係有一砰濃烈的腳臭味(情況係好似d 男仔落雨時著白飯魚踢波又無換鞋咁) , 果陣"咸香"..而家講到都有陣味跟住左咁, 食左兩野, 頂唔緊~唯有寄望另外一個, 點知 ..唔係臭既,,,不過係淡而無味的白汁海鮮意粉,叫左佢俾哂可以落得既調味料我...真係想自己走入廚房煮過law ~西餐..原來真係可以差到咁, 仲有樣野想講,就係佢兩個主菜既意粉...可以有陣煤氣味~意粉本身搞到咁,應該係意粉只係烚而無炒..無誠意~整體我俾廿個差~各位巴打,真係不建議再去~
兩個set dinner,damn~
餐湯係白甘荀湯,已經麻麻地,
沙律及餐包係最食得過~
整體我俾廿個差~
各位巴打,真係不建議再去~