2022-05-08 554 瀏覽
網上見唔少人都推介呢間位於屯門高爾夫球中心入面既餐廳,今日順路經過就入去試試佢地既lunch menu 。除左午餐外,佢地都有提供全日早餐,價錢同外面既cafe相約。🌟香煎雞扒配蜜糖芥末汁意粉跟餐配一碗餐湯,但湯既味道奇怪而且仲有好多粉粒狀的東西,飲完都唔知自己飲左咩湯。雞扒算喺幾大塊,肉質不算嫩滑,只能說是一般茶記早餐的煎雞扒水準。蜜糖芥末汁令人大失所望,完全無芥末味,似是平價扒飯既醬汁,唔值70幾蚊呢個價。😩😩🌟蒜香羅勒香草醬鮮蝦野菌扁意粉呢個意粉比剛才那款好,香草味幾出,蝦肉彈牙唔霉。不過意粉食多幾啖就開始覺得油膩,食到最尾碟底仲有好多油剩。餐廳食物質素名過其實,只屬普通茶記水準,價錢亦唔喺特別經濟實惠,不值得老遠走來試。

🌟香煎雞扒配蜜糖芥末汁意粉

🌟蒜香羅勒香草醬鮮蝦野菌扁意粉