2021-08-16
灣仔區最有名之喇沙〰️排隊是必須的😛但放心都唔係要排好耐既 環境非常舒服 好似cafe咁☕️樓底高 簡潔清新既設計💚咖央多士 $38呢間既咖央醬同出面食到既都幾唔同 你見佢個醬係好厚身 我覺得食落係比較creamy 好重奶味 但就相對無咁甜〰️👶🏻多士呢 就好薄好脆🧐好似餅乾咁 加上多士唔係熱辣辣個種 所以我食落似係食雪糕三文治咁🤣🤣🤣🦐娘惹濃厚叻沙 $98一上菜~哇!超多料 蝦🦐魚餅🍢雞絲 雞蛋🥚豆卜 芽菜 香菜🤣每啖都有好多料😳都幾爽 我自己好中意豆卜 可以索曬啲汁〰️叻沙都重椰子味 好香濃☺️〰️唯獨係啲麵質較淋 如果係滲滲應該會再好食啲?🦐優質蝦麵 $98用上8種不同既香料〰️超濃蝦味同蒜炒香😳😳油麵都幾彈牙🤓湯底食落比較淡 因為有香脆豬油 所以湯底都偏油膩 配料蝦同豬肉份量都多架 蝦就唔算好新鮮😕
💚咖央多士 $38
🦐娘惹濃厚叻沙 $98