超想食大閘蟹,第一次出去食,因為懶唔想係屋企蒸同洗😂,見kkday有得買幾抵評價又唔錯,$488兩位去到再補埋加一,有蟹有酸茶魚,有菜又有薑茶,再送埋個甜品,都幾抵食,就黎左,但都幾失望...佢野食一次過上晒,完全唔理解,我另外叫左炸饅頭,都同時黎埋,大家食完一隻蟹,另外兩隻蟹已經凍晒,我就未試過出去食大閘蟹,唔知係出面個文化都係咁定點,連薑茶都黎埋,我食完飲已經暖晒🙄🙄1. 大閘蟹 (約4丙)後悔唔搵間食5-6丙,拆左好耐先得個少少肉,我地叫左兩隻鹽焗,兩隻清蒸,鹽焗幾特別有驚喜,其中頭兩隻係明顯細隻d,同埋仲有一隻冇咩膏😟😟😟,鹽焗個兩隻就好好多2. 蒜蓉炒油麥菜 個菜好夠鑊氣,好好食呀🤤🤤,味道好正,清晒!3. 炸饅頭新鮮熱辣辣,仲脆卜卜,超好食!打卡一流,但趕住影,影得麻麻4. 酸菜魚其實可以叫水煮魚都得,酸菜魚滑稽稽,又冇骨,不過個湯未去到可以溝飯個隻😂,同埋食完蟹,都凍晒😪5. 薑茶呢個壺勁呀,放左咁耐,食完都仲可以係暖,味道正常但有個驚喜位,有得坐麻雀房食野,有獨立廁所,位置寬躺,又有得睇下電視,兩個人有間房食野都幾正整體黎講,套餐就不了,其實會完全睇住我地幾時食完,我都

佢野食一次過上晒,完全唔理解

1. 大閘蟹 (約4丙)
清蒸大閘蟹
清蒸大閘蟹

鹽焗大閘蟹

2. 蒜蓉炒油麥菜
個菜好夠鑊氣,好好食呀🤤🤤,味道好正,清晒!

3. 炸饅頭
新鮮熱辣辣,仲脆卜卜,超好食!打卡一流,但趕住影,影得麻麻

4. 酸菜魚

5. 薑茶
呢個壺勁呀,放左咁耐,食完都仲可以係暖,味道正常

整體黎講,套餐就不了,其實會完全睇住我地幾時食完,我都知咁嘅價錢邊有可能,但最起碼都分開下,唔係一下子黎晒所有野食,不過下次有機會試下佢招牌水煮魚都仲可以諗諗🤔️,同埋服務都幾好,個姐姐幾好人

價錢💸 7/10