2021-09-29 1265 瀏覽
之前都有去過不同分店嘅花園餐廳,但感覺總係較舊同服務一般。今次同朋友行街時望到尼間位於酒店一樓嘅花園餐廳,外表跟其他分店不同,比人感覺較新及整潔,於是就決定試下。我地去到餐廳時已經過咗5:30pm,但侍應拿來餐牌有禮貌咁話俾我地知如果想食下午茶或午餐可以6pm前落單便可以,唔似有啲餐廳,未過下午茶就俾個晚餐餐牌你睇。我同朋友都點咗兩個午餐食😋先嚟羅宋湯同餐包,湯好味但如果再酸多少少會更好,而餐包就熱辣辣,可能好耐未食咁熱嘅餐包,再配埋羅宋湯好perfect呀😆之後到主菜喇,我地揀咁西冷牛扒同肉眼扒,好大塊呀,啲肉都唔錯,一啲都唔韌好林,再配埋黑椒汁同蒜蓉汁好味 😋本身冇留意跟餐係包薯菜,所以另外再加錢配天使麵(冇諗過唔係白烚嘅麵而係有白汁嘅☺️)同意粉,其實食咗個午餐已經好飽,可以唔洗再加都可以😅總括嚟講尼間花園餐廳令我改觀晒,環境好好,坐得好舒服,侍應服務態度好,食物水準👍🏻,一定再有下次😄
我同朋友都點咗兩個午餐食😋