2023-12-08 49 瀏覽
🩵原條大花膠雞湯鍋🩵🖍️🖍️原定約好幾位姐妹一齊食新野🤩早前成日都食埋D熱氣野,搞到個人幾咁唔健康,今次我地幾個唔好食咁熱氣既🥸就係打邊爐,主要就係食牛,除咗牛之外,仲有好多其他配菜擇,呢間餐廳個名好特別🤪叫做契爺鮮入圍煮,佢有好幾種湯選擇,而我就會擇原條大花膠雞湯鍋,因為佢個湯好濃郁,仲有成條花膠比足你,飲得又食得🩷鮮味炸魚皮🩷🖍️🖍️咁濃郁既湯,一定要食埋其他配料試試佢既,炸魚皮好好食,煮到佢半硬半軟,呢個質感對我來講就係剛剛好啦🤍新鮮白鱔片🤍🖍️🖍️仲有白鱔,多營養又有益,不過無諗到有咁多,仲放得咁靚既,好新鮮🤍加拿大象拔蚌🤍🖍️🖍️呢個海鮮來講都靚得數一數二,知道唔係度度有,見呢度有就一定會食埋,好爽口同時有花膠香,食得過🩵花雕浸封門柳🩵🖍️🖍️最期待既律肉一樣咁靚,呢度既牛肉品質都好好,煮熟後仲好有牛香,佢仲要用花雕浸過,味道更加好
🩵原條大花膠雞湯鍋🩵
🩷鮮味炸魚皮🩷