2017-05-20 889 瀏覽
今日心情大好,加上 happy friday,就去買d 咖啡同 slide cake 比慰勞下同事!express bar by lassana 呢間一年幾前買過蛋糕,感覺味道同口感都唔錯,所以今次再 encore!問左店員因為我地遲左,比其實客人買哂,所以選擇只有三款 (栗子,檸檬, tiramisu)買左四件加幾杯咖啡即上路返公司開餐小弟選左栗子,栗子味重而且細細舊又唔膩,配搭上 cappuccino 簡直係享受!!! 而且我既 coffee 係 double shot, 所以 coffee 味特別濃哦!!檸檬同 tiramisu 我都有偷食都好好食,佢地既 cake 都唔會太甜所以入口都唔會覺得over,不過真係要早少少去買 如果唔係冇哂選擇!

買左四件加幾杯咖啡即上路返公司開餐

檸檬同 tiramisu 我都有偷食

2017-05-19
1 分鐘 (堂食)
下午茶