經過見到新開台式牛肉麵,見唔使排隊而且裹面冇咩人吃,而門口有職員派餐單,就入去試下,因為第一次吃,就點左紅燒牛肉麵和一樣店員推薦的小吃,麵未來,職員超快攞了兩碟小吃,職員攞來自然就吃啦,吃吃下,職員一句都唔講就攞走張單,過了一陣就攞返張單放在台面,望一望點解加多一樣錢,問職員,佢竟然話我吃了兩樣要加錢,我話是你們推介和你們攞俾我們,我又唔知加上第一次吃,職員竟然話返我,還話吃了就要計啦。職員自己俾錯食物,一句sorry都冇,偷偷地攞單去改,三個職員圍住我們,還屈是我貪佢野吃,好像一早知道和夾埋,等等我們吃了一半才來攞單加錢,吃錯了俾錢冇問題,但是不能這樣屈客人,一句交待都冇,自己攞張單去加錢。難道每上一道菜都要問職員是否真的是我的?令人覺得無生意啫,唔使這樣屈人吃多樣,離譜,原本開心的一餐飯,就是佢地這種生意手法,令人難受,這樣待客,真是吃到一肚氣😡食物又不是很好吃,職員推薦的更難吃,服務態度極差,真不明點解要俾錢受 氣。
真不明點解要俾錢受 氣。
2018-07-14