2021-03-22 65 瀏覽
同朋友食早餐傾吓計係一日最休閒嘅時間今次嚟到呢間on time coffee& kitchen就咁睇裝修已經覺得好有氣氛,雲石枱面好靚!叫咗一份蟹肉蕃茄濃湯烏冬整體味道好好食,蟹肉同蕃茄嘅味道好夾!而且蟹肉嘅份量唔少,睇得出餐廳都係重視食物質素同埋份量嘅嘢!完全唔使擔心唔夠飽!至於佢嘅丹麥多士同埋太陽蛋亦都係好高質!丹麥多士有甜甜嘅味道再加好鬆化嘅口感簡直一流!我朋友叫咗一份雞肉牛油果竹炭三文治牛油果好大塊同埋份量都好多,而且好新鮮好甜!如果鍾意食牛油果嘅人一定會鍾意!再加埋有沙律菜,完全係健康配搭組合!仲要有兩份三文治,真係一個好抵食嘅早餐!價錢方面都係大約$50左右如果以早餐嘅價錢來講算係性價比好高!無論服務定係食物質素都係完全對得住呢個價錢!太好了,以後搵到一間可以舒舒服服同朋友食早餐嘅地方!!
同朋友食早餐傾吓計係一日最休閒嘅時間

叫咗一份蟹肉蕃茄濃湯烏冬
整體味道好好食,蟹肉同蕃茄嘅味道好夾!

我朋友叫咗一份雞肉牛油果竹炭三文治

價錢方面都係大約$50左右
如果以早餐嘅價錢來講算係性價比好高!