2022-04-18 61 瀏覽
土耳其風嘅ᑕᗩᖴE想去好耐架啦。。今日終於抽到時間去走走。。佢呢間ᑕᗩᖴE有個樓梯位要ᗷOOK先有得坐架。。我唔太鍾意嗰個位最後我都揀咗喺樓上嘅一個角落頭坐。。反而我更加鍾意呢個位。。有啲私隱你有我最鍾意嘅裝飾👍🏼👍🏼我都係照慣例早去。。去到梗係任我揀位坐啦😁😁嘢食方面唔係難食普普通通。。但啲野飲就正啦☕️我食埋佢個環境慢慢坐一流👍🏼‼️🍗ᖴᖇIEᗪ ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎGS ᗯITᕼ ᕼOᑎEY & GᗩᖇᒪIᑕ SᗩᑌᑕE🍤OᑎE-ᗷITE ᖴᒪᑌᖴᖴY SᕼᖇIᗰᑭ ᗷᗩᒪᒪ🍟ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴᖇIEᗪ & ᑭᑌᖇᑭᒪE ᖴᖇEᑎᑕG🍝SᑭᗩGᕼETTI ᑕᗩᖇᗷOᑎᗩᖇᗩ🍰ᕼOᑎEY ᑕᗩKE🍹ᗷᗩᑎᗩᑎᗩ ᗩᑎᗪ SEᗩSOᑎᗩᒪ ᖴᖇᑌIT SOᗰᗰTᕼIE🍵ᑕᕼᗩI ᒪᗩTTE📍 NACASA Café & Bar (上環)上環華里5號地鋪=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#
土耳其風嘅ᑕᗩᖴE想去好耐架啦。。
今日終於抽到時間去走走。。
佢呢間ᑕᗩᖴE有個樓梯位要ᗷOOK先有得坐架。。
我唔太鍾意嗰個位最後我都揀咗喺樓上嘅一個角落頭坐。。
反而我更加鍾意呢個位。。有啲私隱你有我最鍾意嘅裝飾👍🏼👍🏼
我都係照慣例早去。。去到梗係任我揀位坐啦😁😁
嘢食方面唔係難食普普通通。。
但啲野飲就正啦☕️
我食埋佢個環境慢慢坐一流👍🏼‼️

🍤OᑎE-ᗷITE ᖴᒪᑌᖴᖴY SᕼᖇIᗰᑭ ᗷᗩᒪᒪ
🍟ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴᖇIEᗪ & ᑭᑌᖇᑭᒪE ᖴᖇEᑎᑕG
🍝SᑭᗩGᕼETTI ᑕᗩᖇᗷOᑎᗩᖇᗩ
🍵ᑕᕼᗩI ᒪᗩTTE

📍 NACASA Café & Bar (上環)
上環華里5號地鋪

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#nacasa#nacasacafe#sheungwan#sheungwanfood#sheungwancafe#moroccostyle#coffeedaily#上環cafe#上環美食
🍗ᖴᖇIEᗪ ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎGS ᗯITᕼ ᕼOᑎEY & GᗩᖇᒪIᑕ SᗩᑌᑕE 🍤OᑎE-ᗷITE ᖴᒪᑌᖴᖴY SᕼᖇIᗰᑭ ᗷᗩᒪᒪ 🍟ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴᖇIEᗪ & ᑭᑌᖇᑭᒪE ᖴᖇEᑎᑕG 🍝SᑭᗩGᕼETTI ᑕᗩᖇᗷOᑎᗩᖇᗩ