2012-07-27 346 瀏覽
嚟五樓廚房吃咗幾年.記得第一年訂佢個Sunday Brunch要成年.今年等咗9個月就有位,真係快咗好多.可能同依家要係會員先至有得訂有關.個人最鍾意吃係佢嘅黑毛豬,豬嘅肥膏剛剛好,個邊有少少焦,口感非常好.可惜呢道菜冇得任吃.朋友就揀左Prime Rib Eyes,炭燒味好重,仲有d韌,不是我杯茶.另外,佢個紅酒和牛利,好諗,肉汁又香,真係好好味!佢嘅海鮮都好豐富,除左有青口外,大蝦都好大隻,非常新鮮!薄餅更加係我嘅至愛.最後梗係甜品!拿破侖雖然依然非常好味,但係今年個size就小左很多,冇得盡興總括而言,以三百幾蚊吃個Brunch雖然唔平,但係佢地真係比d quality嘅野你食,都OK 啦.不過,見佢地size越來越細,都唔知可以維持到幾耐

個人最鍾意吃係佢嘅
紅酒和牛利,好諗,肉汁又香,真係好好味

佢嘅海鮮都好豐富,除左有青口外,
大蝦都好大隻,非常新鮮!
薄餅更加係我嘅至愛.

最後梗係甜品

黑毛豬