Green Orange

2025-04-25 8 瀏覽
之前見到呢一間餐廳做緊優惠,一蚊一隻生蠔,最多可以叫10隻,今日就同朋友去試一試。Deluxe Dinner SetHouse Wine for two我哋今次就各自揀咗紅豆同白酒,用嚟配生蠔同埋Parma Ham一流🤏🏼。黑松露蟹肉多士佢嘅黑松露係混合咗喺蟹肉嘅醬汁入邊,每一啖都好香黑松露味,配埋生菜口感好有層次,而且好fresh。青蘋果伴巴馬火腿沙律青蘋果落好開胃,配埋沙律嘅黑醋酸酸甜甜咁,而火腿又鹹鹹地,味道好豐富。燒大蝦羽衣甘藍香草醬意大利麵大蝦燒得好香,配埋佢同cream嘅香草醬,食落好滿足。美國頂級西冷牛扒呢個西冷牛扒我哋就揀咗五成熟,口感就啱啱好,加咗蒜蓉、鹽同黑椒等等嘅調味,可以根據個人口味選擇加唔加蒜蓉。焙茶焦糖燉蛋朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕甜品分別就叫咗佢哋各自兩款嚟試一試,味道正正常常,最主要係佢嘅話好有儀式感,同朋友慶祝就啱哂😎👍🏻。

Deluxe Dinner Set
House Wine for two

黑松露蟹肉多士

青蘋果伴巴馬火腿沙律

燒大蝦羽衣甘藍香草醬意大利麵
大蝦燒得好香,配埋佢同cream嘅香草醬,食落好滿足。

美國頂級西冷牛扒

焙茶焦糖燉蛋