呢間位於上環既𝗟𝗮 𝗖𝗮𝘀𝗮以前係主打手工意粉既小店 估唔到搖身一變 佢地雖然仍然有意粉供應 但變左主打漢堡包!🍔 食物質素雖然不至於好wow 但漢堡包款式多樣 食材配搭亦顯盡心思~ 如果喺附近住/返工 黎呢度食個quick lunch都係個唔錯既選擇喔!_【150g薄切西冷漢堡 $105 🥩】有別於一般既漢堡包 呢個包入面係夾住大量薄切西冷肉片 牛味比一般漢堡扒更為濃郁 而且食落超級juicy!尤其鍾意入面既砵酒洋蔥醬 味道香甜帶果香~ 再配上生菜、番茄同橡木煙燻車打芝士 整份漢堡味道豐富 非常推薦!💓_【川式麻辣雞扒漢堡 $78 🐔】如果唔食牛肉 呢個都可以考慮喔☺️ 雞扒嫩滑唔柴 入面仲有些少花生粒增添香氣同口感 再加上青瓜絲蘿蔔絲食落更為開胃!不過麻辣醬冇想像中咁辣咁惹味 反而以微微既麻香為主 整體感覺比較清新🌿_另外仲可以加$18轉套餐 包小食同飲品~小食方面小編們揀左【薯角🍟】外層炸得酥脆 內裡則軟綿綿~ 最特別係附送既兩款芝士醬 車打芝士醬芝為濃郁 而藍芝士醬則帶淡淡blue cheese嗰種獨特既香氣 就算平時唔太好blue cheese相信都會鍾意!
【150g薄切西冷漢堡 $105 🥩】

【川式麻辣雞扒漢堡 $78 🐔】

_
另外仲可以加$18轉套餐 包小食同飲品~
小食方面小編們揀左【薯角🍟】