2021-11-21
位於上環的一間CP值高既英國菜🇬🇧 細細間但夠特式,餐廳入面都會有打卡位,岩曬一路打卡影相一路食飯飲野傾吓偈啦!⚠️ Oldish Hot Wings ($88): 雞翼有驚喜,外脆內嫩十分juicy, 而且醬料好入味,由於我係雞翼怪,食完一碟會再想encore 😂😂 ⚠️French Fries ($78)今次係揀左truffle醬既炸薯條,新鮮炸起,熱辣辣白噴噴脆卜卜,好食! ⚠️chicken spaghetti with spicy tomato sauce ($148): 內有新鮮蕃茄粒粒,小小酸得黎又有小小辣,好有口感⚠️ Seafood risotto ($168): 汁既比例唔錯,唔會好小水浸甘,但又會平均地痴住每一粒飯,而且飯既軟硬度都唔錯,有咬口同埋好多海鮮 好味指數: 😋😋😋😋😋😋😋😋😋(8/10)抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (7/10)推薦指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 (8/10) @oldishhk 上環東街53號地下
好味指數: 😋😋😋😋😋😋😋😋😋(8/10)
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (7/10)
推薦指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 (8/10)
@oldishhk
上環東街53號地下