2014-06-14 909 瀏覽
今日同朋友黎左依到食野,只係叫左少少野食,首先就係一個鮮牛肉包,竟然唔叫依個到好出名既通粉,可能就係因為咁樣,所以都要等左一陣先有,始終食包既人比較少。首先講講個牛肉,其實味道都幾好食嫁,不過有少少梳打粉既味道,唔算太重,不過肉就比較軟既,不過又唔會好左牛肉本身既味道,有下次去可以叫多士唔叫鮮牛肉包,因為鮮牛個汁比較多,咁到個包軟哂,不過咁樣食都有一種唔同既樂趣既。之後再加左少辣椒醬去D牛肉到,估唔到又幾香嫁喎,加埋落去牛肉到幾香口,食得辣既都可以試下既。之後我就飲奶茶,幾好依個都,奶味夠哂濃,唔鍾意既人應該要叫少奶,不過佢茶味又唔話好苦,成杯都算幾夾下,飲落去都幾滑,可能因為多奶喇,不過都算好飲,之後朋友就要左依個紅豆冰,一黎到就座山係到真係嚇親人,一層紅豆一座山,好分明,都算有好多奶,不過唔會太甜,紅豆都唔錯,不過唔夠軟,整體都算幾好喇。