上個月同屋企人去過,我覺得呢間分店D食物既水準都得呀。我地三個人去食,叫左三文魚剌身、三文魚意大利風、和風網燒牛肉、牛肉烏冬、雞肉土豆芝士燒同知床雞月見免治。三文魚剌身:肥美,而且新鮮,好食。三文魚意大利風:係薄切三文魚剌身配特製sauce,我覺得好食過就咁剌身,個sauce酸酸甜甜,好醒胃好好食。和風網燒牛肉:我地要左medium,剛剛好,幾鬆化,又唔乾身,配sauce食都好好食。牛肉烏冬:湯幾鮮味,牛肉薄薄地幾入味。雞肉土豆芝士燒:食呢個既時候我已經開始飽飽地,所以覺得麻麻,薯仔同芝士味都幾香,但就有D"流"。知床雞月見免治:曾經o係menu消失過既一道菜,以前好鍾意食,今次一食完全失望,份量比之前少左勁多,而且亦淡左好多。dessert要左綠茶大福同南瓜雪糕,綠茶大福有一貫水準,綠茶味幾夠。南瓜雪糕食味幾特別,但就冇南瓜味,唔推薦。訂枱仲有蘋果汽酒送,大大杯都幾抵飲呀。我覺得都有一向既水準呀,可能我耐冇食魚一丁啦,所以overall我都覺得好好食呀。最重要係唔使自己錢覺得特別好食~多謝媽咪~>3<
上個月同屋企人去過,我覺得呢間分店D食物既水準都得呀。

三文魚剌身:肥美,而且新鮮,好食。
牛肉烏冬:湯幾鮮味,牛肉薄薄地幾入味。

最重要係唔使自己錢覺得特別好食~多謝媽咪~>3<