2013-09-27 136 瀏覽
成班朋友係佐敦又唔知食咩好,係MTR出口見到BANNER好似唔錯咁,就上左去試下!一行5人去到門口有職員問幾多位,問我地坐唔坐房坐房加多$10位,朋友A就話要坐房因為講野大聲唔怕嘈住人,最後選左坐房,間套坐5個都好闊落下,之後職員再解釋收費,加$50仲可以任飲清酒&啤酒,啱晒我地心意!仲有每位送兩隻生蠔or生蝦,最後選左生蠔(送黎講生蠔算唔錯雖然無咩海水味但尚算新鮮肥味)!食物方面有好多選擇,可以迎合各人喜好!魚生~生鮮,三文魚最正,甜蝦ok燒烤食物~牛肉多款選擇亦"葉"得入味,芝士黑豚肉<---好好食炸物ok啦,不好我地食好小一班朋友一路燒一路飲一路傾,真係好開心仲要自成一角!美中不足只係任食兩小時有d唔夠喉!不過整體真係幾好,值得再同朋友再去!

食物方面有好多選擇,可以迎合各人喜好!
魚生~生鮮,三文魚最正,甜蝦ok
炸物ok啦,不好我地食好小

不過整體真係幾好,值得再同朋友再去!
2013-09-24
10 分鐘 (堂食)