忽然有一日另一半同我講佢靜靜雞去食好野偷食完仲好興奮同我講下次要帶我去食終於大家夾到差不多放工時間就去試下!一出太子港鐵站C2出口直行幾步就會望到好Sharp醒既招牌 "髀魔" & "TEA魔"係由兩間舖頭一間賣食一間賣野飲, 組合而成收銀前面只放左兩張台仔, 所以大多數都係外賣生意多怕熱怕街邊既人望住你食野既朋友仔就最好叫外賣啦! (不過即刻食就熱辣辣正D囉)好好彩咁有張台坐低食, 因為即叫即炸關係係中間個空隙同職員落order之後都要等10-15分鐘左右架! 不過杯野飲會早D俾你, 可以飲住野飲等上次個衰佬食左超級邪惡版既麻辣雞軟骨話食過返尋味不過大熱天時我唔同佢癲住.. 叫返過普通邪惡版既 黃金雞軟骨 (鹹蛋黃醬) ($35) 另外加杯 冬瓜茶 (少甜) ($14)個黃金雞軟骨真係好juicy好有咬感 (本人是雞軟骨迷)其實當佢係下午茶, 2個人已經好夠食架啦 (仲要係鹹蛋黃BO!)見到個盒同杯野飲都覺得好正, 又笑臉又心心最重要係正能量呢家野真係唔係間間小店都做到ma冬天會再黎一次挑戰個麻辣雞脾先
忽然有一日另一半同我講佢靜靜雞去食好野
偷食完仲好興奮同我講下次要帶我去食

終於大家夾到差不多放工時間就去試下!
係由兩間舖頭一間賣食一間賣野飲, 組合而成
收銀前面只放左兩張台仔, 所以大多數都係外賣生意多

好好彩咁有張台坐低食, 因為即叫即炸關係
不過杯野飲會早D俾你, 可以飲住野飲等

上次個衰佬食左超級邪惡版既麻辣雞軟骨話食過返尋味
不過大熱天時我唔同佢癲住..
叫返過普通邪惡版既 黃金雞軟骨 (鹹蛋黃醬) ($35)
另外加杯 冬瓜茶 (少甜) ($14)
冬瓜茶 (少甜) + 黃金雞軟骨 (鹹蛋黃醬)
黃金雞軟骨 (鹹蛋黃醬)
冬瓜茶 (少甜)

個黃金雞軟骨真係好juicy好有咬感 (本人是雞軟骨迷)
見到個盒同杯野飲都覺得好正, 又笑臉又心心

最重要係正能量呢家野真係唔係間間小店都做到ma
冬天會再黎一次挑戰個麻辣雞脾先
2019-08-26
10 分鐘 (堂食)
黃金雞軟骨 (鹹蛋黃醬)
冬瓜茶 (少甜) + 黃金雞軟骨 (鹹蛋黃醬)
冬瓜茶 (少甜)