2020-07-21
Hoi Hoi Soufflé Hot Pancake❤️🥞🍴 Yum💫..日本🇯🇵 名古屋人氣Pancake店🥞🍴,那份鬆軟既空氣口感,軟綿綿 真係讓人一試難忘。今次約左朋友到Mega Box 行街,見有時間 就順便找個地方聊聊天 吃個甜品暢談,剛好有間人氣Pancake 趁住時間人不多入去吃吃,地方走木系風格又寬敞,感覺好舒服。.ll $138Okinawa Manago Soufflé Pancake期間限定既沖繩口味💕,食落真係好Soufflé 好鬆軟 好好吃。配上香甜芒果🥭🥞,加上大量邪惡甜Cream,好好吃呢。.ll $108Classic Pacadamia Crwam Hawaiian Pancake另一款走傳統美式鬆餅,食落較厚實,帶濕潤又實在煙韌口感,加上果仁nuts 碎,咸咸甜甜 層次豐富既甜點,另有一番滋味。.ll $70Brew Coffee自己動手沖泡既一杯咖啡☕️,用熱水倒進咖啡粉內泡3mins,再按下鈕制,待咖啡慢慢滴漏就成一杯香濃咖啡,原味入口偏酸,手動很特別呢。.ll $37Hoicha Latte (Hot)濃濃既培茶Latte☕️,仲有拉花天鵝呢。..
l[沖繩芒果梳乎厘班戟]l $138
l[夏威夷果仁忌廉夏威夷班戟]l $108
l[手沖浸泡式精品咖啡]l $70
Brew Coffee
l[焙茶牛奶 (熱) ]l $37
Hoicha Latte (Hot)
濃濃既培茶Latte☕️,仲有拉花天鵝呢。
吃罷聊聊天,成了我們的悠閒天。亦隨著時間不早,見等吃的食客也愈來愈多啊,可見這家Pancake店 真的是人氣店呢。想吃 記得好似我地咁趁早入座,就免卻等位時間了🤗。
×××[HoiHoi Pancake House]×××
©九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 1樓19-20號舖