2017-11-10
今次係我第一次打既食評原因無疑 只因呢間餐廳既人既服務同熱誠令人十分欣賞今次同姐妹搵好野食 岩岩行經新蒲崗一田一出就見到新開左間西餐廳 抱住一試既心態可能因為新開 裝潢都好好 而且有格調剛坐低 老闆已十分詳細地向我地介紹有咩好食 仲俾埋圖片我地睇 俾我地有references 呢點細心 值得最後 聽左意見 叫左1個小食 1個意粉同1個甜品食物一黎到 即刻有驚喜❤️❤️❤️首先雞翼令人十分滿意 入口好香亦都好新鮮唔會太油 而且醬既配合剛剛好 十分回味然後就係 龍蝦汁海鮮麵 海鮮用料剛剛好 份量十足 麵量亦充足 價錢合宜 絕對貨真價實 💃🏻令人驚喜 最後 不得不提 係師傅所整既甜品 梳乎厘。 絕對有酒店級既享受 因為不論賣相定佢甜品小配菜絕對極具心思但由於有品嘗期限 師傅唔俾影梳乎厘也正好賣個關子 等大家親身去試回頭率極高💁🏻💁🏻💁🏻❤️❤️❤️❤️最後 因為雞翼太好味 姐妹都再叫左一碟仲試埋佢地既楊枝甘露 絕對用料十足認真嫁!以小店經營來說 上至經營下至服務都令人感到熱誠 氣氛好 傾下計 好有人情味👍🏻👍🏻繼續努力
原因無疑
唔會太油 而且醬既配合剛剛好 十分回味
黑松露醬雞翼
龍蝦汁海鮮麵
最後 不得不提 係師傅所整既甜品
梳乎厘。 絕對有酒店級既享受
因為不論賣相定佢甜品小配菜絕對極具心思
但由於有品嘗期限 師傅唔俾影梳乎厘