🐷話搵到間食火鍋又食雞煲既餐廳,我開頭以為好貴,原來$288一位,性價比十分之高蔬菜自助,食幾多拎幾多,新鮮企理❤️唔好以為無人食,當日我眼見坐滿人,幸好🐷有訂位Round 1💙蟹籽沙律:份量勁多,青瓜够爽甜,又多蟹籽❤️炸瘋薯條,甜蕃薯條:炸到外脆內軟 唐揚脆炸雞:炸到金黃色,肉質鮮嫩,唔係乾爭爭酸甜炸大腸: encore又encore,搞到我落唔到round 2,勁好食,香脆可口,唔搔✨️👍鮑汁雞腳:鮑汁味濃,而且雞腳够淋千萬唔好怕醜,唔敢叫,店員勁好,就算你食完再叫他們都好樂意,而且店員又會主動問會不會再要。但一定唔可以做大嘥鬼,我自己叫左兩次炸雞同幾次炸大腸Round 2刺身三款(一次性)三文魚,赤蝦,北寄貝刺身鮮甜,厚身,而且擺盤都靚寵寵雞煲料勁足,雞原隻上,小辣够惹味,再加紅蔥正❤️重點可以refill ,但仲有round4,我地就怕食唔晒,唔敢叫雞煲再附有豬皮,魷魚,牛栢葉round 4:火鍋有幾種湯底:蕃茄湯,麻辣,芫荽皮蛋,牛尾湯。。為食海鮮拼盤(一次性):海鮮新鮮鮮甜,生蠔脹卜卜為食牛肉拼盤(一次性)手切牛頸脊,熊本雪花一口牛,潮汕五花趾,黃喉,吊龍伴,封門柳,肉眼芯,和牛

蔬菜自助,食幾多拎幾多,新鮮企理❤️

唔好以為無人食,當日我眼見坐滿人,幸好🐷有訂位

Round 1💙

蟹籽沙律:份量勁多,青瓜够爽甜,又多蟹籽❤️

炸瘋薯條,甜蕃薯條:炸到外脆內軟
唐揚脆炸雞:炸到金黃色,肉質鮮嫩,唔係乾爭爭
鮑汁雞腳:鮑汁味濃,而且雞腳够淋

Round 2
刺身三款(一次性)

三文魚,赤蝦,北寄貝
刺身鮮甜,厚身,而且擺盤都靚

寵寵雞煲

雞煲再附有豬皮,魷魚,牛栢葉

round 4:火鍋
有幾種湯底:蕃茄湯,麻辣,芫荽皮蛋,牛尾湯。。

為食海鮮拼盤(一次性):海鮮新鮮鮮甜,生蠔脹卜卜

為食牛肉拼盤(一次性)

手切牛頸脊,熊本雪花一口牛,潮汕五花趾,黃喉,吊龍伴,封門柳,肉眼芯,和牛三角肉

全部牛都屬正品,入口味濃

另半卷肉也好正

qr code落單,永無漏單