朋友講起話食韓燒,諗到頭大都揀唔到,我就帶左佢黎高麗軒!門面唔係特別招客,普普通通,但質素同性價比極高,上一次黎都已經覺得佢抵食,今次帶朋友再黎!!晚上六點至十點都只係218加一,旺角都未必有咁平!一入座已經放好哂前菜,種類多之餘,味道都非常好,仲可以無限refill上次黎都冇留意,原來有調味料俾你調味,真係冇乜韓燒店有咁做~呢度除左燒豬雞牛羊同海鮮,仲有韓式湯粉麵飯小菜任點,我比較鍾意呢度既湯!點左份豆腐辣湯,非常足料,入邊除左豆腐仲有蜆,牛肉,翠玉瓜,生雞蛋,成個湯鮮味十足!味道唔會太辣,鮮甜,夠熱,即使夏天飲我都覺得一流!為左食佢既牛,我地加左點埋特別推介既menu,menu入訪三款牛,我最鍾意係牛頸肉!味道濃,肉質又嫩又多汁,而且我非常鍾意呢度既燒網,一格格既鐵絲網,唔會燒到痴實哂另外霜降牛都唔差! 但比起牛頸肉會肥左少少,肉味冇咁濃,但都係嫩既呢度既牛唔洗燒太耐,燒太耐會好乾身,冇哂肉汁點左一份海鮮拼盤,帶子,青口同扇貝一流! 夠哂鮮甜尤魚都唔錯,夠彈牙「但最意想不到既係魚肉,平時我好憎燒魚肉,因為好易散開,但可能係個網既問題。本身佢唔會痴網,你唔太大力既話,魚肉仲可以完完整
朋友講起話食韓燒,諗到頭大都揀唔到,我就帶左佢黎高麗軒!
晚上六點至十點都只係218加一,旺角都未必有咁平!

味道唔會太辣,鮮甜,夠熱,即使夏天飲我都覺得一流!
呢度既牛唔洗燒太耐,燒太耐會好乾身,冇哂肉汁

點左一份海鮮拼盤,帶子,青口同扇貝一流! 夠哂鮮甜
本身佢唔會痴網,你唔太大力既話,魚肉仲可以完完整整,perfect

雞翼一定要食,呢度既雞翼唔會醃到變哂色,但食落味道岩岩好。
同上一次黎食一樣,都係覺得佢味道同質素好好,而且價錢唔貴,性價比非常高,十分推薦