一蚊一粒燒賣🤩燒賣關注組成員要出動啦‼️▫️為食兔又唔知幾時開始好鍾意食燒賣,係燒賣關注組成員之一🙋🏻‍♀️難得見到有咁平嘅燒賣,梗係衝衝過去啦💨見到門口人流都幾多一個接一個,痴線啦,呢度嘅燒賣咁平!真係一蚊一粒!真係唔知邊度先有咁平嘅價錢!仲要唔係難食嗰種!買埋腸粉都係$20都唔使!超級抵食!邊度仲有一蚊一粒燒賣食!個人覺得魚肉燒賣好味過豬肉燒賣,口感都幾煙韌,而豬肉燒賣有香菇,真係真材實料!呢間真係可以再戰🤩▫️地址:駿運士多 (觀塘)觀塘駿業街60號地下▫️#goeat燒賣#goeat觀塘#燒賣關注組#香港燒賣關注組#駿業士多#駿業里#駿業街#觀塘美食#魚肉燒賣#30Store#叁拾士多#觀塘工廈#觀塘美食#觀塘街頭小食#香港美食#香港街頭小食#香港地道小食#魚肉燒賣#豬肉燒賣
一蚊一粒燒賣🤩燒賣關注組成員要出動啦‼️
▫️
地址:駿運士多 (觀塘)
觀塘駿業街60號地下