2020-07-02 300 瀏覽
新店開張 環境幾好 門面都幾靚 啱下午茶黎飲杯咖啡同fd傾計&打卡但!不推薦主食。麻麻d,豆腐還ok。唔知係咪因為新店開張 d野好鬼亂 服务都好差first..個輕食set寫住係一款主食+兩款配菜,但原來主食係set好關東煮,配菜係三選二,而不是下面框住既六選二。總結,個menu令人混淆。second..d食物份量預得好唔足。12點開始有主食,我一點幾坐低已經好幾樣嘢賣曬 得一兩樣嘢可以揀咁最後焗住叫個定食餐,諗住要吞拿魚飯糰,結果佢又話飯糰係整定,數量預得唔多,已經賣曬,推薦我地揀雞肉飯糰(仲要冇咩雞肉味)。但半個鐘後,另一台客過黎叫同樣既餐,竟然聽到話仲有一個吞拿魚飯糰(另一個員工)。我心入面即時打三個問號???兼鬧粗口。third..d客需要自己過來落order&埋單,而我地個位就係對正收銀。次次有人過來,都需要側身,搞到好唔方便坐得唔舒服。

但!不推薦主食。麻麻d,豆腐還ok。
唔知係咪因為新店開張 d野好鬼亂 服务都好差

10 分鐘 (堂食)
午餐