朋友就來生日,佢話想食呢間,不過佢話有啲貴,咁啱我又有啲海港城Coupon ,我就好豪氣咁話,唔緊要照食,我有Coupon ....🤣🤣🤣✌🏻✌🏻3個女仔,要係度book 位原來都有難度,星期五六日晚上唔使諗,得返星期二同星期四有位,好啦,就約星期四。。🤣🤣🤣 星期四準時去到,感覺無人wall in 又唔係坐得滿,but anyways 有book 位係安心啲嘅!👍🏻👍🏻🤣🤣 一來到門口就見到個整Pizza 既廚房,即整既感覺好良好呀~~~✌🏻✌🏻 幾乎唔使等,直入到去坐低,今晚我地唔係坐Window side , 個景其實麻麻,不過3個閨蜜都係志在傾下計,無問題呀。😘😘一坐低waitress 姐姐好細心咁幫我地斟左暖水,因為我地3個係唔同時間來,姐姐只係斟左2杯水俾我地到左既人,到我最後嗰個朋友仔到左,佢先再斟水俾佢,我覺得佢地都好細心!加分!😘😘😘 仲問我地使唔使等朋友到左先上麵色籃俾我地,但我太肚餓,所以叫佢上左先。我最鍾意麵包配意大利黑醋,真係幾好食!👍🏻👍🏻😂😂本身見到今日有個set , 有晒appetizer , main course 同dessert , $788 仲要

本身見到今日有個set , 有晒appetizer , main course 同dessert , $788 仲要buy one get one free,都幾吸引!👍🏻👍🏻 但可惜個main 係牛同sea bass , 兩樣我都唔係好食,而且我係想食佢個Pizza 所以我地就放棄左。🤣

今次我地點左Pizza Edi , Pappardella 同Beef Sirlon . 基本上都係因為餐牌上既signature recommendation 而叫既 (3個無主見既女人呀!) 😝😝😝 ... 估佢唔到即整既Pizza 竟然來先,Pizza Edi , 食得出個Pizza 皮發得幾好,幾有咬口,夠薄又不是脆底,source 好香同個辣肉腸幾夾,雖然係薄皮,但都幾大個食落都幾飽,𣎴錯食!👍🏻👍🏻👍🏻

至於個Paoperdella 份量都好少同都真係幾寛,淨係食呢個應該唔夠飽🤣🤣,不過味道okay , 唔會因爲太多汁而變得好漏,不過個豬肉我就麻麻地!但整體okay gei...👍🏻👍🏻👍🏻

至於個牛,厚切,但係都係細份既🤣🤣🤣朋友叫左7成,我見佢切開都幾靚,有少少血會留係個碟度,好似幾唔錯咁。朋友對佢既評價都幾高🤣🤣🤣🤣

我地咁食其實都食到差唔多9:30,餐廳無time limit,我地傾多陣計,決定叫嘢飲坐去室外chill 下。。🤣🤣✌🏻✌🏻 睇下個Drink Menu , 我地3個唔想飲酒,就試下 Mocktail ..... Cinderella 同Virgin Mojito , 幾好飲喎,waiter 哥哥好好,幫我地轉去室外坐,室外個景其實真係靚好多 (如果你唔怕熱同有蚊的話), 我地飲住杯Mocktail , 一邊傾計,就好似轉左等二場咁,好chill 呀。🤣🤣🤣🤣,最後$1163 連加一埋單,減左$500 coupon 只係$663 , 都幾抵😂😂😝😝

唔記得講,Paper Moon 有口罩袋俾客人,幾好呀!👍🏻👍🏻😝😝